Vi bor på samme jord fortsatt 

Det har vært ganske lang tid. Den har vært ganske lang gang på gang. Du har reist ganske så langt. Jeg ønsker bare å fortelle deg at jeg ønsker å se deg. Jeg vil føle hvordan det er å være sammen med deg. Hvordan det føles å sitte ved siden av deg. Hvordan det føles å gå sammen med deg? Hvordan det føles å holde hånden din i min hånd? Hvordan det føles å være i armene dine? Du har alltid vært i mine tanker, med meg og i meg. Du er ikke foran øynene mine, men du er i mine øyne. Jeg vil fortelle deg at mine øyne føler ensomhet, fordi de ikke kan se hva de ønsker å se. De venter på deg hele tiden. Du var i mitt hjerte og jeg føler at du fortsatt er der. Men se på meg da, hvor nær jeg holder deg med meg, faktisk i meg. Men jeg kan ikke fortsatt røre deg. Det er ikke lett å leve. Jeg ønsker at du skal være nær med meg. Jeg vil at du lukker meg i ditt hjerte.

Min kjærlighet er som månen. Jeg kan alltid se. Jeg kan alltid føle. Jeg vet at hun alltid holder øynene på meg. Fordi vi er fortsatt på samme jord. Herregud, hva er en kjærlighet? Hva er en skjebne? Du ser at jeg er døende uten henne. Du ser hvor ensom jeg er uten henne. Gud, hvis du ikke lar henne vite, så vennligst la meg være med henne, slik at jeg kan være med henne. Sånn at jeg kan se henne i øynene. Holde henne i hånden og si at hun er den eneste som ikke er i livet mitt. Hun er den eneste som har gjort livet mitt så vanskelig, fordi hun er så langt unna. Jeg vil fortelle henne at jeg har alt unntatt henne. Jeg ønsker ikke noe annet, fordi jeg ønsker deg mest. Hun er det største ønske. Du er den drømmen, som jeg drømte mest i livet mitt. Det kan ikke være fred, som en fred i hennes armer. Det ikke kan være noen gang en slik skjønnhet som skjønnhet i hennes øyne. Du vet jeg føler at jeg ikke kunne si det bedre enn mine øyne kan.

Beklager at jeg klager, men du visste hvor mye du betydde for meg. Hvis du ikke hadde visst, da hadde det vært noe annet. Jeg vet at du alltid vil at jeg skal være lykkelig. Spør du meg, hva er lykke? Så får du svar at min lykke var deg. Du lærte meg alt, men det eneste som du ikke lærte meg var, hvordan det er å leve uten deg. Jeg vet at du er der et sted, og du vet at jeg savner deg. Når jeg savner deg, så er jeg ikke fornøyd. Fordi du vil at jeg skal savne deg. Fortell meg hvem som skal ta denne skylden? Fortell meg hvem skal jeg fortelle det til? Fortell meg hvordan skal jeg leve med alle disse spørsmålene? Det er mange morsomme ting der ute, men jeg er redd for å gjøre det. Fordi da kan du gå bort fra tankene mine.

På slutten vil jeg bare fortelle deg at du kommer en dag tilbake. Kom tilbake å gjøre meg i livet. Du trenger ikke å være så langt borte?

2 kommentarer

08.01.2013 kl.18:58

Jeg er imponert over hvor god du er blitt i norsk! Evy

Sifatullah

09.01.2013 kl.00:13

Tusen takk Evy! :)

Skriv en ny kommentar

hits