Du stoppet midt i veien                                                  Du stoppet midt i veien:

Jeg ødelegger huset. River familier fra hverandre. Jeg ødelegger vennskapet til alle, og det er bare begynnelsen.

Jeg er mer kostnadskrevende enn diamanter. Mer kostbar enn gull. Sorgen jeg tar er et høyt fjell, som Himalaya. Hvis du trenger meg. Husk jeg er lett funnet. Jeg bor rundt deg, i skolen og i byen. Jeg bor med de rike, og lever med de fattige. Jeg lever nedover gaten, og kanskje naboen.

Min makt er kjempe sterkt. Prøv meg, skal du se. Hvis du gjør det, kan du aldri være fri. Bare prøv meg en gang, og jeg kan la deg gå. Prøv meg to ganger, og jeg vil eie deg og din sjel.

Når jeg har deg, da vil du stjele, og du vil lyve. Du gjør hva du vil for å føle deg høy. Det er normalt. Du prøver å finne gleden og å føle den i armene mine. Du vil lyve til moren din, og du skal stjele alt fra faren din.

Når du ser deres tårer, bør du føle deg trist. Du glemmer din moral og hvordan du ble reist. Jeg vil være din samvittighet. Jeg skal lære deg å gå mine eller dine veier.

Jeg tar alt fra deg. Ditt utseende og din stolthet. Jeg vil være med deg alltid, rett ved din side. Du vil gi opp alt.

Du vil gi opp alt. Din familie, dine venner, dine penger, og du vil være alene og ensom. Jeg tar og tar til du har noe mer å gi.

Når jeg er ferdig med deg, vil du være heldig å leve. Hvis du prøver meg, blir det advart og dette er ingen lek. Hvis du får sjansen, vil jeg gjøre deg gal. Du vil rive kroppen. Jeg skal kontrollere sinnet. Jeg eier deg helt og din sjel blir min.

Marerittene jeg skal gi deg mens du ligger i sengen. Stemmene du hører fra inni hodet ditt. De svett og de visjoner du vil se. Jeg vil at du skal vite at disse alle er gaver fra meg. Men da er det for sent, og du vet i ditt hjerte, at du er min. vil skal ikke dele dette. Du vil angre på at du prøvd meg, og du har gjort det alltid. Du kom til meg, ikke jeg til deg. Du begynte med dette alt, og ikke jeg. Du visste at dette kommer til å skje, så hvorfor stoppet du midt i veien? Du kunne ha sagt i begynnelsen og da kunne du bare gå den veien du like og ønsket. Hvis du kunne leve den dagen over, hva ville du har sagt? Jeg ville være din prins og du min prinsesse. Jeg ville gå med deg den veien du absolutt ville. Nå som du har funnet meg igjen. Hva vil du gjøre igjen? Vil du prøve på meg igjen eller? Det er alt opp til deg. Jeg kan gi deg mer elendighet enn ord kan fortelle.

Kom og ta meg i hånden, og la meg gå ved din side.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits