Du er ikke min, men jeg er din

                                            Du er ikke min, men jeg er din:

Du er ikke min kropp. Du er mitt liv. Uten deg er jeg død. Død er død og kan ikke gjøre noe. Du er livet mitt og skjønnhet i livet mitt. Når du er lei, vann er uten smak. Maten er også uten smak og søvn er også lei.

Du er ikke sjelen, men du er stråler i sjelen min. Når du er lei, da har jeg også sjel i kroppen, men veldig urolig. Den kan ikke være konge over alle deler av kroppen. Regnbue blir også på øyne. Ørene mine blir også halv døve. Hjertet dunker også veldig.

I virkeligheten er ikke du min, men det er jeg som er din. Fordi jeg ikke kan gjøre noe. Jeg er som sovnede person. Sovnede person gjør ting i drømmen, som i virkeligheten er falske og uforståelig. Men i drømmen tenker personen at det er han som gjør det og gjør det med egen vilje. Men når man våkner, ser man at det var ikke noe sant. Tenker at han gjorde ting veldig godt. Etter døden kommer vi til å skjønne hvordan det var å gjøre ting med vår egen vilje.

Men du er ikke min. Det er jeg som er din. Det er fordi ingenting kan jeg gjøre med min egen vilje. Ting som jeg gjør med min egen vilje, angrer jeg på etterpå. Men hvis jeg var i min egen kontroll, da hadde jeg ikke gjort noe. Nok, jeg har skjønt at det er ikke du som er min. Det er jeg som er din. Det er fordi, du går ikke etter meg. Det er jeg som går etter deg. Når du gjør noe, så angrer ikke du over. Når du gjør noe, gjør ikke du det med min vilje, men med din egen vilje. Så du er ikke min, men jeg er din.

Jeg har bare så mye kontroll at jeg ikke gjør noe galt, men av og til gjør jeg det. Det gjør jeg, når du er lei deg og sur. Både min kropp og sjel blir uten kontroll. Så du ikke er min, men det er jeg som er din.

Men en ting er helt klar. Når jeg blir helt hundre prosent din, så kan jeg kalle deg for min. Jeg skjønner at det er ikke du som er min, men jeg er din. Men så langt er ikke du min, det er jeg som er din.

 

Venter på den tiden når du blir min og jeg blir din. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits